Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, πρόκειται να λειτουργήσει Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι.

Σκοπός του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου είναι τα παιδιά να χρησιμοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να αποφορτίζονται από την καθημερινότητα, να βρίσκουν διεξόδους εκφραστικής επικοινωνίας και να έρχονται σε επαφή με το θέατρο μέσω της Υποκριτικής, του Αυτοσχεδιασμού, του Τραγουδιού και  της Δραματοποίησης κειμένου.

Σταδιακά, με την εξέλιξη των μαθημάτων θα ετοιμάσουμε και την δική μας παράσταση. Επιλέγουμε μαζί ένα θεατρικό έργο και συνεχίζουμε με την διδασκαλία και το "χτίσιμο" των ρόλων.

Φυσικό επακόλουθο είναι, οι πρόβες, οι γενικές δοκιμές με τους απαραίτητους φωτισμούς, τα σκηνικά και τα κοστούμια και τέλος η γλυκιά ώρα του ανεβάσματος της παράστασης.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου θα είναι ο εκπαιδευτικός κ. Σταύρος Ράικος.

Το Εργαστήρι θα λειτουργήσει από  5 Οκτωβρίου και μετά.

Πληροφορίες, εγγραφές καθημερινά 10:00-13:00 και 17:00-21:00, από την Γραμματεία του Πολιτιστικού Πολυχώρου της καπναποθήκης «Π», στην Καπνεργατών 9 και στα τηλέφωνα 25410 26635 (απογευματινές ώρες) και στο 25410 29282 (πρωινές ώρες).

Η υλοποίηση ή όχι των Εργαστηρίων του Ιδρύματος, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών.