Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης ξεκίνησε για μια ακόμη φορά τον προγραμματισμό των πολιτιστικών του δράσεων, αλλά και την οργάνωση της λειτουργίας των Εκπαιδευτικών του Εργαστηρίων για την Ακαδημαϊκή χρονιά που έρχεται (2020-2021), πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φίλους και συνεργάτες του και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια και την προστασία τους από τον Covid-19.

  • Στα εργαστήρια του προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους σπουδαστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με την αγαπημένη τους τέχνη δραπετεύοντας από τις δυσκολίες της καθημερινότητας, αλλά και να κάνουν μια νέα αρχή στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
  • Στα παιδικά τμήματα του Ιδρύματος οι μικροί μας φίλοι ωθούνται σε μια δημιουργική καλλιέργεια της φαντασίας τους των ενδιαφερόντων και των ικανοτήτων τους.
  • Στόχος είναι μέσα από την κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη της ομαδικής συνεργασίας, να εκφράζουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους.
  • Στην ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, άνετη, ζεστή και φιλόξενη αίθουσα ενός κτιρίου με ιδιαίτερο αισθητικό και ιστορικό ενδιαφέρον, οργανώνονται διδακτικές δραστηριότητες με εξειδικευμένους εκπαιδευτές και σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση.
  • Εκθέσεις και επιδείξεις των μαθητών των διαφόρων Τμημάτων παρέχουν τη δυνατότητα σε όλους να αποτιμήσουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Σχετικά με τα τμήματα και την δομή που θα λειτουργήσουν φέτος θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες με αναλυτικά Δελτία Τύπου που θα κυκλοφορήσουν.

 Καλή χρονιά με υγεία.